Slut på veckan

Igår fick det bli ett pass dressyr i ridhuset. Kändes inte helt okej, Shaman var stark och låg på mkt i handen. Fick inte riktigt igång drivningen i honom förren mot slutet. Fick verkligen jobba med mkt lösgörande och lirka och peppa honom. Han har nämligen en förmåga att jobba ännu lite bättre då man säger hur duktig han är :) Fick till det något på slutet som tur var men jag var inte helt nöjd. Dagen innan var han spänd i skogen och fick försöka göra det bästa av det som gick. Undrar just om det kan vara många bäckar små nu som gör honom lite ofokuserad och ur form. Han tappar päls, det är varmt ena dagen och kallt andra. Så väderomslaget gör nog sitt. Sen börjar han komma igång och behöver verkligen stärkas. Vare sig han eller jag har vidare kondis nu.  Idag skrittade vi fram efter vägen och gick sedan ner mot banan. Allt var frid och fröjd fram till att en person kom och började kasta en stor träpall i diket vid ridbanan och sen började bonka på uppe i vedförådet. Då flög stackars pållen i luften, han såg inte men hörde oljudet. Höll på åka i backen ett par gånger. Blir så irriterad att man inte kan ropa att man håller på då man ser att vi rider och vi ropade men personen brydde sig inte. Detta har tyvärr hänt förr och det är bara en tidsfråga innan det händer en olycka. Det gick bra iaf Shaman kunde slappna av bitvis men inte så mkt som jag ville. Känns riktigt surt, hade verkligen velat få till det då det gick hyfsat igår bara. Suck. Vill vara ute så mycket det går nu då det återigen är varmt på kvällarna men tyvärr går solen ner redan vid halv sjutiden så det gäller att skynda sig då de inte fått igång lamporna på banan:(
 
I morgon får han vila då jag ska träffa gamla jobbarkompisar från mitt tidigare jobb. Det är med blandade känslor jag går dit. Det ska bli kul att höra vad alla gör och hur de mår. Tråkigt sen att gå olika vägar och man inte vet då man ses igen.
 
Helgen blir att spendera all tid i stallet då vi har ponnytävlingar. Jag ska dela sjukvårdsansvaret med två av mina kamrater och däremellan vara i domartornet för att lära mig ännu mer då jag läser till hoppdomare. Kursboken kom idag så nu slipper jag läsa via datorn:)
 
Hoppas alla får en riktigt bra helg
Kram från Team S!!
 
Shaman nere på ridbanan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback