Vårväder

Verkar som våren kommit även till oss i norr. Har tyvärr varit mest mulet men idag tittade solen fram och vi passade på att ta en skrittur i skogen med grannarna. Det var riktigt skönt att känna vårsolen värma i ansiktet. Shaman har varit så nöjd sista veckorna och det är så roligt. Han är väldigt nöjd i ridningen och även i hoppningen. Han har nästan slutat tramsa som han höll på med och nu hoppar han i princip hur tokigt han än kommer. Han har även börjat hoppa av lite längre i från som han tidigare absolut inte ville göra. Känns som han blir starkare både i dressyrarbetet och jag kan samla honom kortare stunder och verkligen få honom att jobba och trampa på bra. Hoppningen blir bättre och han börjar även orka stampa av på lite högre höjder. Vi testade lite högre höjd på sista träningen och det gick riktigt bra. Kändes så bra att inte vara nervös och ha en orosklump i magen då vi vände upp mot den där oxern som tornade upp sig. Shaman bara gled över det som ingenting. Härlig känsla.
Vi har även fått sällskap om kvällarna av en väldigt trevlig person och Shaman kommer så bra överens med denna person så det känns riktigt rolig. Idag var vi på hööks och Shaman fick lite godis, en ny grimma och lite skönhetsprodukter och så klart mat som han skulle ha, Var ju så klart mer ;)
 
Helgen går till att bara ladda batterierna för häst och ryttare. Det är dressyrtävling så vi kommer inte in i något av ridhusen så därför valde jag att vi slappar lite. Vi har även vårt årliga möte med ryttarföreningen på en restaurang här i stan så det ska blir riktigt kul.
 
Hoppas ni läsare får en riktigt bra helg!!

Lånade en bild av grannen från hennes instagram

Bilder från onsdagens hoppträning för herr S.






 

Kommentarer
Postat av: Stockholmsjenna.se - En del utav HorseSpot

oj va snö ni har!

Svar: Ja och ändå är det lite för vi brukar ha här uppe. Brukar vara full vinter fram till påsken ungefär här uppe. Tycker det är lite trist att vi inte får den här våren som ni i söder får utan vi har lite vårvinter o sen kommer nästan sommaren direkt :)
Team S/Sara och Shaman

2014-03-12 @ 18:22:46
URL: http://stockholmsjenna.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback