Ännu mer hoppning

Veckan har gått så himla fort. Vi har egentligen inte gjort så mycket utan mest myst på. Ridit lite kravlöst och rastat grannarna. Vi red på banan här om dagen och lilla Molly skulle galoppera lite på sin nya ponny. Så klart från ingenstans flög Shaman i luften och drog en sprattelserie så jag höll på att åka av. Sedan gjorde han om det precis bakom ponnystackaren så jag hängde och sprattlade på hans hals. Sjukt nöjd med sig själv och tyckte att det kom ett ryskt flyganfall bakifrån men det var bara någon som tömde skottkärran på gödselstacken. Suck!! Väx upp Shaman du fyller 22 år om någon månad ;) 
 
Torsdagen gick till veckoträning och hoppning. Lite lösgörande och formande runt inner skänkel. Perfekt övning för oss och sedan en linje på långsidan. Han var så positiv och glad igen. Han tar för sig och han vågar hoppa även när vi börjar höja. Så klart får man smyga upp bommarna för att inte skrämma honom. Han har nästan slutat ta sina säkerhetssteg före hindret just när han ska hoppa av och allt bara flyter på. Han trivs verkligen, han är så nöjd med sig själv och sin insats. Han blir så klart ibland pigg och lite väl på gasen men man får bara dämpa honom och få honom att hitta sitt fokus igen. 
 
Helgen blir att rida dressyrkurs för Karin igen så det ska bli roligt. Vi behöver sträcka upp oss lite nu och inte vara så oseriösa. Jag lägger in min länk till min vanliga blogg också där ni kan se lite mer filmsnuttar från träningarna :)
 
https://nouw.se/teamsaraochshaman
 
Hoppas alla får en trelvig helg.
 
 

RSS 2.0