Ännu en väg tillbaka

Vi har inte gjort så mycket sista veckan då det har varit riktigt kallt. Ner till minus 30 grader!! Fy ibland funderar jag på varför vi bor här. Nu har graderna blivit hyfsade men fortfarande för kallt för mig. Shaman har fått vara inne under den värsta kylan. Han har varit ganska tydlig med att han inte vill vara ute. Han har dragit sönder en bit av hagen, matstrejkat och bara stått i ett hörn i hagen och tjurat så han har alltså fått vara inne eller komma in redan vid lunch. 
 
Vi har jobbat mycket med dressyren och snart börjar vi få till det. Lite mer träning med galopparbetet väntar. Har provat gramanen vid enstaka tillfällen och det har gått bra. Shaman får hjälp att balansera upp sig och jag kan hålla honom på plats och han kan inte dra i väg i galoppen. Han behöver stärka sig mer där. När vi har gramanen får han gå korta pass för att han inte ska bli trött. 
 
Efter sista hoppträningen har jag själv börjat öva mer hoppning och markarbete. Jag har alltid en öving med oxer som jag har fobi för sen olyckan. Det går bättre och bättre men vi hoppar fortfarande lågt för att hålla det roliga uppe. Shaman är glad och positiv och gör så gott han kan. Känns som han är väldigt go och vill hela tiden vara med oss när vi är där. 
 
Vi hoppas på lite bättre grader till veckan så vi kan komma ut ur ridhuset och ta oss på uteritt. 
 
Hoppas alla haft en bra helg!!
 
Glad pålle 😊
 
Sur häst som inte får gå ut pga kylan ;)
 
Vi kämpar på 😊
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback